Revontulet

Revontuliohjelmia Elokuulta Helmikuulle

la-ronge

 

Revontuliretki Sirkkajärvelle

Saatavuus päivittäin Elokuun puolivälistä Helmikuun loppuun.

Puettuamme lämpimät kelkkahaalarit yllemme lähdemme Safaritalolta autolla muutaman kilometrin päähän Sirkkajärvelle.  Ihastelemme lapin yötä, jossa onnekkaina näemme kun revontulet värjäävät tähtitaivaan. Lämmittelemme nuotion ääressä, jossa paistamme makkarat ja muurinpohjaletut. Omia eväitä saa ottaa myös mukaan!

-Kesto noin 3 h, klo 21-24

-Makkara, mehua ja muurinpohjalettu

-Hinta 55e /henkilö

-Ryhmäkoko 1-30 minimiveloitus 275e


 

 Revontuliristeily

repo-lautta-pieni

Saatavilla Elokuun puolivälistä Lokakuulle

Syksyillan risteily alkaa iltahämärällä noin klo 21. Lautalla on pehmeät sohvat joilla voi rentoutua vilttiin kääriytyneenä. Istumapaikkoja on yhteensä noin 40:lle ja voit kokeilla myös istumista sivuterassilla varpaat vedessä. Lautalla on avotuli joka antaa luonnollisen valaistuksen risteilylle kynttilöiden lisäksi. Nuotion äärellä voit lämmitellä ja nauttia omia eväitä, paistaa vaikka makkarat tai syödä muurinpohja lettuja. Risteilyn aikana rohkeimmat voivat kokeilla uimista, lautan puulämmitteisen saunan hyvät löylyt lämmittävät kyllä pulahduksen jälkeen. Risteilyn aikana ihastelemme pohjoisen taivasta toivon mukaan revontulien ja miljoonien tähtien täyttämänä.

-Risteilyn kesto noin 3h, klo 21-24

-Makkara, mehua ja muurinpohjalettu

-Hinta 55€ / hlö, minimiveloitus 275€


 

 nl-watertalvirepopieni

Revontulisafari kelkkareen kyydissä

Saatavuus päivittäin Joulukuulta Helmikuun loppuun.

Aluksi puemme ylle lämpimät kelkkahaalarit, kengät ja hanskat. Sitten kuljemme moottorikelkan vetämän reen kyydissä Sirkkajärvelle.  Lähtö safaritalolta klo 21 ja paluu keskiyön aikaan. Järvellä teemme nuotion, jonka loisteessa toivon mukaan ihailemme taivaan täyttävistä revontulista ja miljoonista tähdistä. Illan aikana paistamme nuotiolla makkarat ja nokipannukahvit. Lämmintä mehua myös saatavilla ja omat eväät ovat sallittuja.  Sirkkajärveltä näkyy kirkkaalla säällä myös iltaisin kolme lähintä tunturiamme, Levi, Kätkä ja Pyhä. Mukavan rentouttavan illan päätteeksi kyyditsemme teidät reellä takaisin Leville.

Tämä safari toteutetaan tilauksesta myös Levi Ice gallery- Luvattumaasta!

-Kesto noin 3h, klo 21-24

-Hinta 170e/hlö.

-Minimi 2 henkilöä.

-Rekikyyti kelkan perässä, varusteet (kengät, haalarin, hanskat, kypärähupun ja kypärän) opastuksen, makkaran, kahvia ja kuumaa mehua, veron.

 

kota-revontulet-m

Revontulisafari moottorikelkalla ajaen

Elämyksellinen iltasafari Lapin eksoottiseen luontoon kaamoksen pimeydessä. Ajamme kelkoilla safarin yksityiselle erämaakodallemme. Kodalle päästyämme ihastelemme erämaan rauhaa ja etsimme revontulia. Kodassa keitämme nokipannu kahvit. Tauon jälkeen kelkkailemme takaisin Levi keskukseen, toivottavasti revontulten loisteessa. Lähtö pimeän tultua noin kello 18.00.

Matka: noin 30 km
Kokonaiskesto: noin 2 – 3 tuntia
-Hinta 148 € / henkilö (1 henkilö / kelkka)  118 €/ henkilö (2 henkilöä / kelkka) 90 € / lapsi alle 12 vuotta
-Poltto- ja voiteluaineet, ajovarusteet, opaspalvelut, kahvit sekä alv
-Opastettu, suomi/englanti
-Minimi 4 henkilöä
Lisämaksusta mahdollisuus illalliseen safarin aikana.

 

revontuli-kinossafaris