Yritysinfo

ekat_kelkat_pihallaOy Kinos Safaris Ltd tarjoaa elämyksellisiä moottorikelkkasafareita ulkomaisille ja kotimaisille ryhmille. Toiminta-alueena on koko Lappi pääpaikan ollessa Levi.

Yrityksen omistaa Mika Kuusela. Mika on paljasjalkainen Kittiläläinen. Metsästys, kalastus ja luonnossa liikkuminen on Mikalle niin työ kuin harrastus.  Koulutukseltaan Mika on kuljetusneuvotekniikaninsiinööri ja erikoistunut koulutukseltaan juuri moottorikelkkoihin. Yrittäminen on Mikalle tullut itsestään työn ja harrastuksen mukana.

Mahdollisuudet

Mikan kokemukset erityisesti ulkomaisten ryhmien safareista osoittavat, että reippaille luontoelämyksille on selvä tilaus. Turvalliset elämykset erämaassa keskellä aitoa Lapin luontoa ja hiljaisuutta ovat toimintamme kulmakivi. Lisäksi tuotamme tietysti perussafareita eli muutaman tunnin tai yhden päivän mittaisia retkiä paikallisten nähtävyyksien pariin.

Toimintatapa

Voimme toimia elämystapahtuman päätoteuttajana tai lojaalina alihankkijana. Päätuotteemme ovat moottorikelkalla toteutettavat safarit, joihin voidaan liittää kaikkea nokipannukahveista ja lounaista aina koiravaljakkosafareihin ja kuumailmapallolentoihin. Arvojamme ovat laadukkat varusteet ja kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta.

Oy Kinos Motors Ltd

Mikan yritykseen kuuluu Kinos Safariksen tuottamien ohjelmapalvelujen lisäksi Oy Kinos Motors Ltd. Kinos Motors toimii BRP Finland Oy:n jälleenmyyjänä, merkkihuoltamon ja varaosamyyjänä.
Ota yhteyttä!

Oy Kinos Safaris Ltd
info@kinossafaris.com
050 403 2000

Käynti- ja postiosoite
Kinos Safaris Safaritalo
Myllyjoentie 4 99130 Levi

Y-tunnus
1806100-4